Dior - A NEW LIFE FOR THE SKIN


                            Здравейте!
Вълнувам се, като малко дете, когато трябва в няколко реда да Ви разкажа, за продукт, който обожавам. Особено, когато става дума за величествен бранд, като Dior.
Днес ще Ви разкажа, за едно ново за мен откритие, което промени цялостната ми грижа за кожата на лицето, както и нейният цялостен вид, а именно DIOR HYDRA LIFE HYDRATION RESCUE INTENSE SORBET CREME и DIOR CAPTURE TOTALE DREAMSKIN 1 MINUTE MASK!

Нека започна от вън на вътре...


Просто, само с отварянето на картонената опаковка (която е стандартна), става ясно, че тук говорим за наистина висок клас продукт и това си личи и по най-малкия детайл. Първо внушително впечатление оставя овалното, стъклено "бурканче", изработено от здраво, тежко стъкло. След това капачката, на която е гравиран надпис с името на марката. Когато се отвори тази капачка, под нея има защитно капаче (което, признавам си, не знам защо се слага, но много ми допада), което всъщност е доста практично, ако и вие изпускате често нещата си, като мен. И накрая най - хубавата част, а именно самия крем. Бледо зелен цвят на крема, който допълнително свързвам със свежест.
Hidra Life от Dior има прекрасен мирис, лек, ефирен, нежен аромат - вълшебен! Съставен е от MALLOW или на български Слез. Това уникално, пищно лилаво-розово цвете цъфти в департамента Мейн-е-Лоар, в градините "Диор" в Анжу, известни със своята изключително плодородна почва. Mallow повишава синтеза на аквапорин, за да засили циркулацията на водата.

Нека сега ви запозная със самия крем...




Кожата на лицето е ежедневно изложена на голям брой фактори, които могат да я изсушат. Хидратиращият крем Dior Hydra Life й връща обратно цялата необходима влажност. Този луксозен балсам интензивно подхранва кожата, подсилва равновесието й и трайно успокоява чувството на дискомфорт. Кожата е незабавно хидратирана, гладка и мека и малките области на зачервяване изглеждат успокоени. Със своята сорбет текстура, той овлажнява, възстановява баланса на кожата и помага за укрепването на естествената й защита. Поддържа кожата хидратирана през целия ден, оставя я лъчезарна и с дълготрайна свежест. Притежава невероятно лека маслена текстура, която е идеална "храна", с немазлив финиш. Дълбоко подхранва сухата кожа. Това е като спа в буркан! Подходящ е за всички възрасти, като може да се използва и като дневна основата, и като нощен крем, след серум, за допълнителни хранителни ползи.
Със ежедневната употребява на крема, ден след ден, кожата изглежда по-силна, по-сияина, по-свежа - естествено красива.

Аз го използвам от вече около 2 месеца и виждам значително подобрение във вида на кожата ми. Дори самият тен на лицето ми е изравнен. Знам, че е по скъп от обикновените кремове за лице - цената му е около 120лв., но повярвайте ми, това е, защото е необикновен. ______________________________


Dior Capture Totale Dreamskin - 1 Minute Mask е една тотално различна от всички маски за лице, които съм използвала. Тя е толкова мощна, че възстановява кожата само за 60 секунди, благодарение на своя "new-skin" ефект.  Буквално трансформира кожата, като нова. Рафинирана текстура на кожата, освежава, прави я по-гладка и разкрива естественото й излъчване. Dreamskin притежава розова гелна текстура, която при контакт с кожата се превръща в бял крем и има нежно пилинг действие. Порите изглеждат затегнати, намалява несъвършенствата и стимулира естественото излъчване. Кожата изглежда по-сияйна и по-красива само за един миг. "Dior" науката е избрала най-добрите ексфолиращи химически агенти - салицилова киселина (Bha), гликолова и лимонена киселина (Aha) и цветни киселини - и са определили оптималната концентрация за трансформиране на кожата само за 1 минута. Само за минута хора, можете ли да повярвате?! Не? О, купете си я и се уверете сами! 😊

Популярни публикации