Green Health - Натурални хранителни добавки


Хей, хей. . 
Здравейте всички! 😊 

Едва ли вече има някой, на когото да не му е станало ясно, че аз съм вманиачена в здравословни начин на живот, в натуралните продукти и съставки, в това максимално всичко да бъде Natural, BIO и Organic.
От вече месец и половина не кърмя и очаквах, че след спирането много бързо ще сваля няколкото килограма, които ме тормозят, че предишният ми тонус и енергия мигновено ще се възвърнат, но уви това не се случва🤷‍♀️.
За съжаление не разполагам със свободното време за тренировки, с което разполагах преди. Все още тренирам, разбира се, но по-рядко. Станала съм голяма блейка, постоянно забравям и съм супер разсеяна, на моменти /много често/ съм адски изнервена, чувствам умора и имам проблем със съня... 
Общо взето мога цял ден да ви се оплаквам, но не е това целта на моята публикация... 🤭
  И така, реших да предприема спешни мерки по въпроса и започнах задълбочено проучване, как мога да си върни предишното състояние на духа и тялото. Четох много. Рових се из всякакви сайтове и случайно говорейки с мой, много скъп братовчед по телефона му споделих, че търся някакъв начин да се справя с горе посочените ми проблеми и тогава той ми разказа за Green Health, и как за нула време бил свалил 11кг 😮. Аз, разбира се, му имам пълно доверие, все пак е фитнес инструктор и ги разбита тези работи, а и ме познава и знае, че не бих си взела някой боклук. Така се запознах по обстойно с тази фирма и хранителните й добавки.


  Фирма „Грийн Хелт” предлага НАПЪЛНО НАТУРАЛНИ ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ, без никакви химии в тях. Спазва всички директиви и изисквания за верификация и стандартизация. Прилага ефективно HACCP системата, GMP, ISO, CE, както и всички необходими към това санитарни- и фитосертификати, удостоверения за физико-химичен анализ, сертификат за качество и др. Като посетите сайта в раздела ПРОДУКТИ ЗА ЗДРАВЕТО, можете да откриете детайлна информация за всеки един от предлаганите продукти, състава им, указания за прием, а също и възможностите да ги поръчате. В сайта има и хранителни добавки /съдържащи химии/ за активни спортисти и фитнес маниаци. Намират се в раздел ПРОДУКТИ ЗА СПОРТ И ФИТНЕС. Те не са по моята част, но ако вие се интересувате може да ги разгледате.


Хранителните добавки, които аз си купих и приемам в момента са:
SAG 8
5-HTP
КОЕНЗИМ Q10
HEPA HEALTH
BRAIN HEALTH
YOHIMBE

Те обхващат всички мои проблеми, с които искам да се справя и за сега съм много доволна от резултатите. За една седмица свалих 2 кг. без да променям нищо в ежедневието си, освен приема на хранителните добавки. Далеч по концентрирана съм и не забравям, че ми е свършило млякото за кафе. Спя спокойно, не съм изнервена, както преди и се чувствам много жизнена и тонизирана.
_____________________________________________

📍 SAG 8 – Фетбърнър, Продукт За Отслабване

SAG 8 е 100% натурален продукт без странични действия.
SAG 8 | САГ 8 има уникално четворно действие:
Потиска апетита. Подобрява метаболизма. Предотвратява образуването на целулит. Спомага за превръщането на мазнините в енергия (подходящ при спорт).
* наднормено тегло
_____________________________________________

📍5-HTP – Природен Антидепресант, Контрол Над Апетита

  5-HTP е 100% натурален продукт без странични действия. По естествен път се превръща от организма в серотонин. Подобрява настроението, действа като природен антидепресант, помага при главоболие от различен произход и безсъние. Контролира апетита.
  5-хидрокситриптофан (5-HTP) е вещество, което се образува в човешкото тяло от незаменимата аминокиселина триптофан, която постъпва в организма чрез храната. В мозъка 5-хидрокситриптофанът от своя страна се превръща в серотонин-вещество, което предава нервните импулси между мозъчните клетки. Серотонинът е познат още и като „хормонът на щастието” .
_____________________________________________

📍Коензим Q10 – Антиоксидант, Кардиопротектор

Коензим Q10 е 100% натурален продукт без странични действия. Има уникално действие. Силен подмладяващ ефект. Мощен антиоксидантен ефект. Действа като кардио протектор. Контролира кръвното налягане и холестерола. подобрява усвояването на кислорода на клетъчно ниво особено от сърдечномускулната клетка. Поддържа еластичността на кръвоносните съдове, намалява риска от натрупване на плаки и поддържа оптималната функция на сърдечния мускул.
_____________________________________________

📍HEPA HEALTH – Хепатопротектор, За Черен Дроб, Жлъчка И Стомашно-Чревния Тракт

Хепа Хелт е 100% натурален продукт без странични действия. Hepa Health (Хепа Хелт) е създаден, за да осигури тотална протекция на черния дроб и жлъчката, за което е използвана комбинация от най-мощни природни източници.
Уникаланата му патентована формула е съставена от Артишок, Шизандра чинезис, Пикрориза куроа, Глухарче, Куркума и витамин В15, които са с доказан ефект при заболявания свързани с черния дроб и жлъчката.
_____________________________________________

📍Брейн Хелт – За Памет И Концентрация

Брейн Хелт е 100% натурален продукт без странични действия. Има действие върху мозъчното кръвообращение, което повишава притока на кислород, глюкоза и важни хранителни вещества в мозъка. В резултат на това благоприятно се повлияват мозъчните функции като: концентрация, креативност, бдителност, комбинативност и други.  Хелт – За Памет И Концентрация.
_____________________________________________

📍YOHIMBE, Йохимбин – Афродизиак, Ускорява Метаболизма

Йохимбе е 100% натурален продукт без странични действия. Има уникално петорно действие!
Мощен афродизиак.
Ускорява метаболизма.
Подобрява кръвоснабдяването.
Повишава физическата активност. Контролира телесното тегло и апетита. Горещо препоръчвам на всички да опитат хранителните добавки на Green Health. Освен тези, които имам аз има още видове, свързани с простатата и като цяло насочени към мъжете и техните нужди, към хора със сърдечни проблеми, с проблеми в кръвното налягане и много други.
_____________________________________________

Грийн Хелт ме спечели с това, че всеки техен продукт е 100% натурален, без парабени и без оцветители.🍀🌱♻️

Популярни публикации