Грижа за косата чрез Кератинова терапия от Marelin Cosmetics

Става ли въпрос за косата ми - компромиси НЕ ДОПУСКАМ!
Именно в грижата за нея, влагам най - много време, средства и усилия.
Искам да ви запозная с една страхотна серия за коса, която използвам в момента. Имайки в предвид, че използвам само професионална козметика за косата си от... не знам... около 10 години вече и за мен е изключително важно, продуктите с които се грижа за нея да са качествени. Именно за това се спрях на тази Кератиновата серия на Израелската козметика Marelin Cosmetics. Тя нещото, от което моята коса имаше нужда, за да влезе в ритъм от хормоналния дисбаланс след раждането на сина ми. Косата ми стана суха, изгуби блясъка си, освен това имах доста силен косопад, но всичко това е вече зад гърба ми. Тази серия преобрази тотално косата ми и й върна предишния здрав вид.
Първия пит си купих само шампоан в малката разфасовка от 400 ml, но той свърши за нула време. Аз имам много дълга коса, много гъста и по - малките шампоани при мен са рядкост. За това и веднага след като го свърших, си купих големият, който е 780 ml и ще си имам за доста дълго време.
Кератинът е субстанция, която омекотява косата и намалява цъфтежа на нейните краища. Тази Кератиновата серия е създадена по патентована технология за заздравяване на косъма,  за омекотяване на косата и за защита при употребата на сешоар и преса, и други. Шампоана подхранва, възстановява и почиства косата без да я изсушава. Продуктът е обогатен с Кератин, Арганово масло, масло от Ший, Зехтин, Витамин Е и Про-Витамин Б5, екстракт от Лайка и Жожоба. Употребата му допринася за здравия вид на косата, за нейната мекота и жизненост както и за лесното й разресване.
Заедно със него си купих и останалите продукти от серията, състоящи се от маска за коса и серум коса, които не са особено евтини, но за качеството и резултата от употребата им, са си направо без пари.

Кератинът е вещество, което се наслоява върху косъма и по този начин затваря разцепени крайща и оформя външен защитен слой, който обвива всеки косъм и прави косата като цяло гладка. Тази маска на Израелската козметика е базирана на патентована технология за укрепване влакната на косата. Иновативна формула, без соли. Предотвратява въздействието на влагата благодарение на което косата остава по-дълго време права. Обогатена с Кератин, Арганово масло, масло от Ший, Зехтин, Про-Витамин B5 и Витамин Е. След прилагане върху косата тя става по-гладка, по-здрава, блестяща, по-мека и по-лесна за разресване.

Кератиновият серум на израелската козметика е един невероятен продукт разработен за коси, които са изправяни чрез различни методи включващи нагряване, например със сешоар или с керамични преси. Серумът с Кератин повишава устойчивостта на косата от начупване и запазва резултатите от изглаждането, предпазва от разцепване на крайщата на косъма, премахва статичното електричество на косата и й придава блясък. Кератин обогатен с масло от Арган, масло от Жожоба, Омега-6 и Витамин Е.
Ако и вие, като мен държите много на косата си и искате тя да е здрава, то задължително трябва да опитате тази Кератинова серия от Marelin Cosmetics. Косата ви ще ви се отблагодари с бляскавия си, здрав вид.

Популярни публикации