Тоник за почистване на грим в две фази от Marelin Cosmetics

 Мили, дами, обичащи грима, това е най - страхотният двуфазен тоник за премахване на грим, който съм използвала, за това не мога, да не го споделя с вас.
Той е от марката Marelin Cosmetics, в която аз съм напълно пристрастена от известно време. Гримът се премахва с едно просто движение, за целта е необходимо само да разклатите добре тоника, за да могат двете фази да се смесят.

Уникалният двуфазен лосион на Израелската козметика е създаден за бързо и лесно отстраняване на всякакъв вид грим включително и водоустойчив. Горната фаза съдържа Витамини Е и В5, леки Силикони, които се разтварят и се изпаряват веднага след нанасянето и улесняват премахването на всички видове грим, включително червило за устни. Долната фаза е на  водна основа, която е обогатена с важни минерали от Мъртво море. Хидратиращите и успокояващи съставки, като Хамамелис и Лайка допълват почистващия ефект и дават комфорта на кожата. При смесването на двете течни фази на този продукт се способства по-лесното и ефективно отстраняване на грима.

Marelin Cosmetics предлагат едни чудесни продукти в грижата за лицето и тялото. Това, че в състава си те притежават Минерали от Мъртво Море ги прави още по неустоими и задължително трябва да ги пробвате. Обещавам, че няма да останете разочаровани.

Популярни публикации