Lumene Nordic Chic Illuminating Primer

При направата на един грим е много важно основата да бъде добре подготвена, за да може гримът ни да е дълготраен и свеж възможно най - дълго. За да постигна точно това, от известно време се доверявам на овлажняващата и светлоотразяваща база за грим Lumene Nordic Chic Illuminating Primer.
Тази база е предназначена за нормална и суха кожа, а моята е комбинирана към суха и когато я използвам, определено гримът ми е много по - красив за по - дълго време, дори мога да кажа, че почти не мърда от лицето ми през целия ден. Обогатена е с хиалуронова киселина, която осигурява дълготрайна хидратация, което пък от своя страна спомага липсата от поява на бръчки. Гримът се разнася гладко и равномерно. Освен това прави кожата да изглежда сияйна и блестяща. Друго нещо, което много ми харесва при тази база е, че след премахването на грима, усещам кожата си много гладка и свежа, без да имам запушени пори и утежняване на лицето.
Ако и вие имате суха кожа и се чудите, какво да положите като основа, то бих ви препоръчала тази на Lumene. Освен това е на много достъпна цена и смятам, че всеки би могъл да си я позволи.

Популярни публикации